0000-00-00 00:00:00

Dear Students,

Course selections will be opened today, September 10, 2018, at 14.00 and end on Wednesday, September 13, 2018 at 17.00 for the Fall 2018/19.

You can select your courses according to the guide on uis.agu.edu.tr.

Make sure to send your list of selected courses for the APPROVAL of your ADVISOR.

If you have to pay Contribution/Tuition Fees, follow these steps at Vakıfbank (via ATM, Mobile Application, Online Banking or Branch Offices):

Payments->Education and Examination Payments->University Tuition Fee Transactions->University (Abdullah Gül Üniversitesi); search with your Student Number and then you can make the payment.

Those who fail to pay will not be able to register for courses.

We wish you a happy term.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sevgili Öğrencilerimiz;

2018-2019 güz dönemi ders seçimleri 10 Eylül 2018 Pazartesi  günü saat 14.00’da başlayacak olup, 13 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 17.00’da bitecektir.

Ders seçimlerini uis.agu.edu.tr adresinden ekteki kılavuza göre yapabilirsiniz.

Ders seçiminiz tamamladıktan sonra mutlaka DANIŞMAN ONAYINA gönderiniz.

Katkı Payı/Harç Ödemesi yapması gereken öğrenciler VakıfBank’tan (ATM, Mobile Uygulaması, İnternet Bankacılığı ve Şubeleri aracılığı)

Ödemeler->Eğitim ve Sınav Ödemeleri->Üniversite Harç İşlemleri->Üniversite(Abdullah Gül Üniversitesi) seçerek öğrenci numaranızı yazıp sorgulama yaptıktan sonra ödeminizi yapabilirsiniz.

Borçlu olan öğrenciler ders seçimi yapamayacaktır.

İyi bir dönem geçirmenizi dileriz.